HTML

Homoszexuális?

2011.03.11. 12:39 keanureeves

Ki gondolta Keanu Reeves-ről...
   Igen, meleg vagyok!" - sokkoló bejelentés Hollywoodból.
A Mátrix sztárja több évig élt együtt a Dreamworks stúdió egyik alapítójával, s állítólag melegházasságot is kötöttek. Meghökkentő hírek láttak napvilágot Keanu Reeves magánéletéről. A Mátrix sztárja állítólag 1995-ben melegházasságot kötött David Geffen hollywoodi producerrel és a közeljövőben újra egy férfival lép frigyre. A sztár az esküvők tényét tagadta, de másságát nem.

ImageA leplet a ContactMusic internetes újság rántotta le. A portál állítja, hogy Keanu Reeves 1995 februárjában jelképes házasságot kötött a Dreamworks stúdió egyik alapítójával, David Geffennel, akivel évekig élet együtt, majd végül szakított - írja a Színes Bulvár Lap.

Hollywoodban nyílt titok, hogy Geffen vagyonát és befolyását felhasználva hódít meg fiatal színészeket, a rossznyelvek szerint Tom Cruise is a szeretője volt. A producer vállalja másságát, Reeves azonban most beszélt először homoszexualitásáról. "Nem úgy élem az életem, ahogy mások jónak gondolják, de ettől még ugyanaz vagyok, aki voltam. Sok minden igaz, amit mondtak rólam, de az nem, hogy melegházasságot kötöttem" - mondta a sztár, aki a legfrissebb hírek szerint most a 41 éves skót színésszel, Alan Cumminggal köti össze életét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keanureeves.blog.hu/api/trackback/id/tr272730595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása