HTML

Megérkezett

2011.03.01. 16:37 keanureeves

2011. február 28.-án magánrepülővel érkezett a sztár kis hazánkba. Sajnálom szegényt, hogy épp ebben a farkasordító hidegben landolt. Az értesülések sokfélék, van aki arról ír, hogy luxuslakást bérel, van aki arról, hogy szállodában fog lakni. Ha valakinek van erről információja, kérem ossza meg, akár is a blogban, persze diszkréten:)

Szeretnék egy kis informális összefoglalást Keanu-ról, a múltjáról, a viszontagságos életéről. Nagyon sok negatív dolog történt vele, talán ezért olyan szomorú az arca mindig. Erről Márai Sándor szavai jutnak az eszembe:..arról hogy aki megtudott valamit, egykedvű lesz..A tudás mögött az egykedvűség van. Ha megtudsz valami valóságot az életről, nyugodt leszel és egykedvű.
"Ez az egykedvűség nem panaszkodik. Nem vádol, nem kér számon, nem  követel bosszút, sem elégtételt, sem magyarázatot. Minden reménytelen ami emberi.
A beavatott ember csendes. Tudja, hogy nem lehet segíteni. A  legtöbb amit tehet, ha nem árt másoknak és magának. A szívét egyfajta nyugalomra és alázatra tudja nevelni, ez már csaknem vigasztalás és derű.
(Füves könyv) ."

Néhány felületes adalék ehhez a szomorú férfihoz: Keanu Reeves barátnõje, a 29 éves Jennifer Syme elhunyt autóbalesetben. A fiatal hölgy Jeep Cherokee típusú kocsijával belerohant három parkoló autóba Los Angelesben. Az erõs ütközés következtében azonnal életét vesztette. Jennifer Syme tavaly januárban hozta világra elsõ gyermekét, de a csecsemõ halva született. Syme depressziós lett, és azóta pszichológiai kezelés alatt állt. A rendõrség feltételezése szerint a baleset a feldolgozatlan lelki megrázkódtatás miatt következett be. Vizsgálatokat folytatnak, hogy az áldozat nem állt-e alkohol vagy kábítószer befolyása alatt. Jennifer Syme és Keanu Reeves titokban tartották kapcsolatukat, és igyekeztek távol tartani a médiát magánéletüktõl.

Húga néhány éve halt meg, leukémiában. Keanu rengeteg időt töltött vele, és igyekezett szebbé tenni a betegségben szenvedő fiatal nő utolsó hónapjait.

Épp most olvastam, hogy tegnap "elhajtotta" a rajongókat. Ha fáradt volt, még érthető is, de remélem kipihenten, nem fog ilyen rosszul bánni, azokkal akik szeretik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keanureeves.blog.hu/api/trackback/id/tr262701694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása