HTML

Furcsa hírek

2011.03.04. 15:21 keanureeves

Kissé ellentmondásos hírek érkeznek, arról, hogy hol is lakik valójában ez a sármos ifjú, ma ezt találtam, igazából nem tudom melyik értesülésnek kellene hinnem, talán egyiknek sem.

Kiderült: itt van Keanu Reeves budapesti albérlete


2011. március 02. 08:30

 

Múlt héten érkezett hazánkba a Mátrix filmek sztárja, Keanu Reeves, hogy egy budapesti stúdióban megkezdhesse legújabb filmjének forgatását. A színésznek érkezése előtt számos kérése volt a stúdió felé, feladva ezzel a leckét például a hazai ingatlanközvetítőknek is, akik éjt nappallá téve keresgéltek a fővárosi kínálatban, hogy megtalálják a sztár igényeinek megfelelő luxusalbérletet.

Forrás: pénzcentrum.hu

"Nem volt könnyű dolgunk. Ilyen egyedi igényekkel, amilyenekkel Keanu emberei megkerestek minket, ritkán találkozunk. Hetek óta lázasan kerestük a megfelelő ingatlant neki, hiszen március elején már megkezdődnek a forgatások hazánkban, és nem vettük volna a lelkünkre, ha a filmsztárnak szállodában kellene megszállnia" - nyilatkozta az Új Ásznak egy neve elhallgatását kérő ingatlanértékesítő.

Végül a hosszas keresgélés sikerrel zárult, így a hazánkban forgató világsztár egy budai apartmanban pihenheti ki a fárasztó forgatási napokat.

"Keanu rábólintott az I. kerületi ingatlanra, amit választottunk neki. A lakás Buda patinás részén található, pár perc sétára a Várnegyedtől és a Dunától. Keanu idő szűkében eltekintett a korábban kívánalomként feltüntetett lifttől, ami közvetlenül a lakása ajtajáig vitte volna, ám az elvárások többi részét teljesítettük. Az ingatlan hat tágas térrel rendelkezik, alapterülete 165 négyzetméter. Alapfeltétel volt az intimterasz, amit szintén sikerült megoldanunk. Huszonnégy órás portaszolgálat, uszoda és konditerem áll a világsztár rendelkezésére a nap minden percében" - újságolta a napilap informátora.

A Pénzcentrum.hu által megkérdezett elemzők szerint az ehhez hasonló, méregdrága albérleteket elsősorban néhány külképviselet, valamint azok a külföldi multinacionális cégvezetők keresik, akik csak rövidebb időre érkeznek hazánkba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keanureeves.blog.hu/api/trackback/id/tr322710177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása