HTML

Első munkanap:)

2011.03.02. 15:13 keanureeves

Keanu Reeves kocsija elgázolt egy teleobjektívet

| 2011.03.02. 08:51 - kitbits

keanu reeves3924 copy

Első magyarországi munkanapjára indult kedden Keanu Reeves [1], amelyet népes fotósgárda kívánt dokumentálni. Egyiküknek pechje volt: átrohant az út túloldalára, hogy jobb szögből örökítse meg a színészt, ám fényképezőgépe teleobjektívje leesett, a Keanu Reevest szállító kocsi pedig áthajtott rajta - tudósít a Blikk [2].

Az eset egyik szemtanúja szerint a színész kedvesen mosolygott a rá váró sajtóshadra, ám a döccenés és a kiabálás megijesztette. A történtek tisztázása után azonban nem foglalkozott az esettel.

Keanu Reeves egyébként egy japán mese alapján íródott filmet készít hazánkban, az alkotásban ő alakítja majd a harcosok vezérét, Hirót. Két hónapig tartózkodik Magyarországon, egy belvárosi lakást bérel. Reméljük, itt nem lesz szomorú [3].

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keanureeves.blog.hu/api/trackback/id/tr92704316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása